Dit is wat je krijgt als lid

Als lid van Vereniging ABC profiteer je van vele voordelen en heb je een grote broer die altijd voor je klaar staat. Het is klaar met David versus Goliath.

Vereniging abc vergadering ruimte

Alles onder één dak

Vereniging ABC heeft alles onder één dak. Dit zorgt ervoor dat wij onze leden ten alle tijd kunnen ondersteunen, helpen en begeleiden met hun problemen.

Educatie en begeleiding

Gerichte educatie en begeleiding

Vereniging ABC streeft naar een zo hoog mogelijke niveau educatie voor de minderbedeelde in deze maatschappij. In de zoektocht naar een partij die deze visie deelt kwam het BBS tegen.

BBS is een bedrijf met een platform wat ervoor zorgt dat ouders voor een vaste lage maandbedrag vaste hoogwaardige privé bijlessen kunnen boeken voor hun kinderen.

Vereniging ABC biedt al haar leden regelmatig educatieve lessen en activiteiten aan. Ook krijg je als lid van de vereniging korting bij BBS.

Educatie en begeleiding

Huisvesting

De woningmarkt kan een doolhof zijn. Vereniging ABC helpt je hieruit te komen

Het vinden van huisvesting is één van de grootste maatschappelijke problemen in Nederland.

Vereniging ABC weet desondanks toch de juiste wegen te vinden met als eindbestemming huisvesting voor haar leden.

Als lid van Vereniging ABC kun je in de zoektocht naar huisvesting gerichte hulp en ondersteuning verwachten.

Huisvesting

Juridische ondersteuning

Bij een juridisch conflict staat Verenging ABC klaar voor haar leden

Iedereen heeft weleens te maken gehad met een juridisch conflict. Vele personen worden hierdoor overvallen en verliezen het overzicht.

Vereniging ABC heeft samenwerkingen met verschillende lokale advocatenkantoren, die klaar staan om onze leden bij te staan.

Als lid van Vereniging ABC kun je in een juridisch conflict de volgende zaken van ons verwachten.

Juridische ondersteuning

Financiële begeleiding

Vereniging ABC wacht niet af en onderneemt direct actie.

Iedereen leeft met zijn/haar eigen prioriteiten. Vereniging ABC vindt dat financiën aan de top hiervan hoort te staan.

Vele personen komen vanwege verkeerde prioritering of misinformatie in financiële problemen. Het is nooit te laat om dit op te pakken.

In plaats van de traditionele omslachtige verwijzingen van de overheidsinstanties, heeft Vereniging ABC daarentegen de expertise in éigen huis om financiële hulp te bieden bij moeilijkheden. Onze mensen staan klaar om de leden bij te staan.

Financiële begeleiding

Word lid van onze gelederen

Wij zijn er voor jou!