Steunpunt voor

studenten

studenten 2

Ben je nieuw in Nederland

En wil je meer informatie?

Voor buitenlandse studenten die hier in Nederland komen studeren is het aanpassen en klimatiseren erg ingewikkeld.

Wij van vereniging ABC weten als geen ander hoe het aanvoelt om in een vreemde land terecht te komen en boven je kunnen te moeten presteren.

Vereniging ABC staat open om de buitenlandse studenten de juiste begeleiding aan te bieden zodat de studenten zich snel aan de Nederlandse cultuur en systeem kunnen aan te passen.

Voor de meeste zorgen en vragen hebben wij de expertise in huis om de buitenlandse studenten de juiste informatie te geven. Ook hebben wij snelle routes bij verschillende organisaties en gemeentelijke instanties.

Heb je vragen maak gerust een afspraak en wij zullen je met open armen ontvangen. Heel veel succes in Nederland!

Time to make a difference

Traditionele evenementen en activiteiten