Betaalbare

Juridische ondersteuning

juridisch ondersteuning 3

Een juridisch conflict kan snel ontstaan

Bij een juridisch conflict staat Verenging ABC klaar voor haar leden

Iedereen heeft weleens te maken gehad met een juridisch conflict. Vele personen worden hierdoor overvallen en verliezen het overzicht.

Vereniging ABC heeft samenwerkingen met verschillende lokale advocatenkantoren, die klaar staan om onze leden bij te staan.

Als lid van Vereniging ABC kun je in een juridisch conflict de volgende zaken van ons verwachten.

Juridische hulp bij:

– Echtscheidingen
– Arbeidsconflicten
– Gezinsconflicten
– Verzekeringsconflicten
– Woongeschillen
– Letselschade
– IND Immigratie- en Naturalisatiedienst

Als lid van Vereniging ABC heb je toegang tot alle diensten die de vereniging haar leden levert.

Kijk voor de activiteiten van de vereniging