Educatie voor iedereen

Met onze samenwerkingspartner BBS (De Betaalbare Bijles Student), zetten wij onze krachten in om hoogwaardige kwalitatieve educatie aan te bieden voor de minderbedeelde in deze maatschappij.

ABC les lokaal

Een hoog niveau behalen voor een lage prijs

Vereniging ABC streeft naar een zo hoog mogelijke niveau educatie voor de minderbedeelde in deze maatschappij. In de zoektocht naar een partij die deze visie deelt kwam het BBS tegen.

BBS is een bedrijf dat met haar platform ervoor zorgt dat ouders voor een vaste lage maandbedrag vaste hoogwaardige privé bijlessen krijgen voor hun kinderen.

Flexibele bijlessessies

de sessies die worden aangeboden zijn de momenten waarop uw kind de bijles zal ontvangen. Één sessie is standaard 60 minuten. Het aantal beschikbare sessies voor uw kind is afhankelijk van uw abonnement bij BBS.

Sessies opsparen

Afhankelijk van uw abonnement heeft u de mogelijkheid de sessies van uw kind op te sparen. Dit zorgt ervoor dat als uw kind een maand minder of geen sessies nodig heeft, u deze kunt bewaren totdat uw kind deze wel nodig heeft. Zo krijgt u altijd waar voor uw geld.

Sessies delen

Afhankelijk van uw abonnement heeft u de mogelijkheid sessies te delen met een extra kind. Indien u wilt gebruik maken van deze optie dient u dat bij de reservering aan te geven zodat de student zich hierop kan voorbereiden.

Korting op prepaid lessen

Het kan zijn dat uw kind toch meer ondersteuning nodig heeft dan dat u had verwacht. Indien dit het geval is kunt u extra prepaid lessen afnemen. Afhankelijk van uw abonnement kunt u hier korting voor ontvangen.

Voorrang op studenten

Het kan voorkomen dat bepaalde studenten erg druk worden bezet. In dit geval kunt u afhankelijk van uw abonnement gebruik maken van uw voorrangsrecht. Hierbij ontvangt u bij het vrijkomen van een student als eerst een bericht zodat u de plek kunt reserveren. Deze student kunt u zelf uitkiezen.

Progressie meting

BBS checkt na een bepaalde periode of uw kind groei heeft doorgemaakt in zijn schoolzaken. Indien dit niet het geval is zullen we kijken naar de oorzaak hiervan.

Word lid

en ontvang korting bij BBS

Vereniging ABC en BBS vinden dat ieder kind recht heeft op gerichte onderwijs ondersteuning. Wij zijn klaar met het huidige systeem en vaart naar een gelijkere wereld voor ieder kind. Vaart u en uw kind met ons mee? Check snel de website van BBS voor meer informatie.