(070)-22 30 217 info@verenigingabc.nl

Onze Diensten voor U

Efficiënte administratie, zorgeloos ondernemen

administratie foto

Wij zijn er om u te helpen

je wil meer informatie verkennen

Als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) bent u de drijvende kracht achter uw onderneming. U focust op uw vakgebied en het leveren van hoogwaardige diensten aan uw klanten. Maar, zoals u weet, brengt uw ondernemerschap ook administratieve verantwoordelijkheden met zich mee. Het bijhouden van uw financiën, belastingen en andere administratieve taken kan een tijdrovende en soms stressvolle taak zijn.

Wij zijn er om u te helpen.

Onze diensten voor ZZP’ers zijn ontworpen om u te ontlasten van de administratieve lasten, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet – uw bedrijf runnen. Met een team van ervaren professionals begrijpen we de specifieke behoeften van ZZP’ers en bieden we op maat gemaakte administratieve oplossingen die passen bij uw situatie.

Wat kunnen wij voor u doen?

Boekhouding: Wij zorgen voor nauwkeurige boekhouding, inclusief facturatie, kostenregistratie en financiële rapportage.

Belastingen: Onze experts zorgen ervoor dat u voldoet aan alle fiscale verplichtingen en helpen u om belastingvoordelen te benutten.

Advies: Wij staan klaar met professioneel advies om uw financiën te optimaliseren en groei te bevorderen.

Digitalisering: We helpen u met het stroomlijnen van uw administratie met behulp van digitale tools en software.

Persoonlijke Service: U krijgt toegang tot een toegewijd team dat uw vragen beantwoordt en uw specifieke behoeften begrijpt.

Waarom voor ons kiezen?

Onze passie is om ZZP’ers te ondersteunen bij hun ondernemersreis. We geloven dat uw succes ons succes is. Met onze administratieve expertise en persoonlijke aanpak, streven we ernaar om u gemoedsrust te bieden en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Kies voor ons en ervaar het gemak van zorgeloos ondernemen. Laat ons de administratieve zorgen van u overnemen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw onderneming laten groeien.

Time to make a difference

Wordt een familielid

Onze lidmaatschap is een ondersteunde bijdrage om meer studenten te helpen zoals jij.

PER MAAND

30.00

/Maand

  • De maandelijks lidmaatschap is een lidmaatschap dat u maandelijks uw bijdragen kunt betalen via een automatische incasso.

PER KWARTAAL

90.00

/Kwartaal

  • Bij de kwartaal lidmaatschap betaald u om de 3 maanden per automatische incasso. De bijdrage kunt u ook om de 3 maanden overboeken.

PER JAAR

360.00

/Jaar

  • Het jaarlijks lidmaatschap betaald u één keer per jaar per automatische incasso. De bijdrage kunt u ook in één keer te overboeken.

ABC activiteiten

Traditionele evenementen en activiteiten

ABC motto

Kleine dingen doen met grote liefde, zorgt ervoor dat we samen geweldige dingen kunnen ondernemen. Niet alleen maar gewoon samen. Dat is ABC.

Contact

(070) 22 30 217

info@verenigingabc.nl

Waldorpstraat 17 | 2521 AC Den Haag

Copyright © 2022 | Vereniging ABC | All rights reserved | Kvk 86250345 | Rekeningnummer NL24INGB 0675 8311 80

nl_NLDutch