Betaalbare

Financiële ondersteuning

Financiële zaken 2

Financieel beheer is een kunst

Vereniging ABC wacht niet af en onderneemt direct actie.

Iedereen leeft met zijn/haar eigen prioriteiten. Vereniging ABC vindt dat financiën aan de top van ieder zijn/haar prioriteitenlijst hoort te staan.

Vele personen komen vanwege verkeerde prioritering of misinformatie in financiële problemen. Het is nooit te laat om dit op te pakken.

In plaats van de traditionele omslachtige verwijzingen van de overheidsinstanties, heeft Vereniging ABC daarentegen de expertise in éigen huis om financiële hulp te bieden bij moeilijkheden. Onze mensen staan klaar om de leden bij te staan.

Als lid van Vereniging ABC kun je in een financiële conflict de volgende diensten van ons verwachten.

Naast workshops o.a financiële hulp bij:

– Budgetbeheer
– Budgetering
– Coaching
– Schuldhulpverlening
– Omzetbelasting
– Inkomstenbelasting
– Correctie van belastingaanslagen

Time to make a difference

Onze lidmaatschap is een ondersteunde bijdrage om meer studenten te helpen zoals jij.

Traditionele evenementen en activiteiten