Doe mee met de strijd

Uw geschenk of support helpt!

Met uw gift of donatie kunnen wij als vereniging ABC echt een verandering maken en opkomen voor onze buitenlandse gemeenschap.

Onze focus ligt voornamelijk op de ouderen, jongeren en de gezinnen die in Nederland zich niet geholpen voelen of niet weten waar ze aan de bel moeten trekken met hun problemen.

Wij krijgen met name vragen vanuit de Caribische en zuid Amerikaanse gebieden. Wij als Vereniging maken geen onderscheid tussen etniciteiten en staan klaar voor iedereen.

We hebben je hulp nodig

Fondsen wervingscampagnes