Activiteiten agenda van de

Vereniging ABC

Voetbal toernooi

¡Maak je klaar voor het Hattrick Football Tournament 2024!

Aandacht, voetballiefhebbers! Van 23 tot 25 augustus zal de Brielle Football Club in Nederland gastheer zijn van een opwindend sportevenement:

Het Hattrick Football Tournament. Bereid je voor op drie dagen vol passie voor voetbal en actie op het veld.

Wat staat je te wachten?

• Spannende wedstrijden: Geniet van boeiende ontmoetingen tussen teams van internationaal talent.

• Internationale sfeer: Duik in de multiculturele sfeer van het toernooi en ontmoet fans en spelers van over de hele wereld.

•Geweldige atmosfeer: Voel de energie van de menigte terwijl je je favoriete team aanmoedigt naar de overwinning.

• Ontdek nieuwe talenten: Wie wordt de volgende voetbalster? Kom en ontdek het tijdens dit spannende toernooi.

Waar en wanneer?

Datum: 23-25 augustus 2024 Locatie: Brielle Football Club, Nederland

Hoe kun je deelnemen?

Sluit je aan en maak deel uit van dit voetbalfeest! De toegang is 5 euro per kaart voor alle voetbalfans die live wedstrijden willen bijwonen.

Nodig je vrienden en familie uit en beleef samen de opwinding van het voetbal.

Mis deze kans niet om een uniek sportevenement bij te wonen.

We hopen je te zien op het Hattrick Football Tournament 2024!

Vakantie naar Brazilië

Ontdek Brazilië – Een Onvergetelijke Vakantie-ervaring!
Ben je klaar voor een onvergetelijke reis naar Brazilië? Maak je klaar om betoverd te worden door de prachtige stranden, bruisende cultuur en heerlijke keuken van dit levendige land.

Welkom bij onze exclusieve vakantie naar Fortaleza, Brazilië! Van 9 tot 19 september 2024 kun je deelnemen aan een onvergetelijke reis boordevol avontuur en plezier.

Wat kun je verwachten:

• All-inclusive ervaring: Vluchten en accommodatie zijn inbegrepen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

• Betaalgemak: Je kunt in termijnen betalen! Meld je aan en doe je eerste betaling voor 31 juli om gebruik te maken van onze flexibele betalingsmogelijkheden.

• Ontdek Fortaleza: Verken de adembenemende stranden, geniet van lokale lekkernijen en dompel je onder in de levendige sfeer van deze bruisende stad.

• Gegarandeerd plezier: Of je nu wilt ontspannen op het strand, de lokale bezienswaardigheden wilt verkennen of wilt feesten tot in de vroege uurtjes, deze reis biedt voor elk wat wils.

• Prijs: Voor slechts €1500,- kun je deelnemen aan deze fantastische reis!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijk avontuur in Brazilië. Reserveer vandaag nog je plek en maak je klaar voor een reis die je nooit zult vergeten!

Schrijf je nu in en beleef een vakantie waar je nog lang over zult napraten. Voor registreren, vul ons formulier in!

Activiteiten Coördinator | De Heer: Ilina

Internationale Vrouwendag 2024: Vier het bij Vereniging ABC!

Datum: 8 maart 2024
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Locatie: Bethel Kapel, Thomas Schwenckestraat 28-30, 2563 BZ Den Haag

Op 8 maart 2024 viert Vereniging ABC met trots Internationale Vrouwendag en we nodigen jou uit om met ons mee te doen!

Internationale Vrouwendag is een wereldwijd erkend evenement dat de prestaties en bijdragen van vrouwen in de samenleving viert en de aandacht vestigt op gendergelijkheid en empowerment.

Bij Vereniging ABC organiseren we een speciale bijeenkomst van 10:00 tot 12:00 uur in de Bethel Kapel, gelegen in het hart van Den Haag. Deze dag staat bol van inspiratie, discussie en gemeenschap.

Vereniging ABC is trots om samen te werken met Dona Daria als partner voor dit evenement. Hun toewijding aan de empowerment van vrouwen versterkt onze missie om een inclusieve en rechtvaardige samenleving te bevorderen.

We nodigen vrouwen van alle leeftijden en achtergronden uit om deel te nemen aan deze bijzondere viering van vrouwelijkheid en vooruitgang. Laten we samen streven naar een wereld waarin iedere vrouw de kans krijgt om haar volledige potentieel te bereiken.

Straatfeest in anslostraat 31 december 2023

Activiteiten Coördinator | Mevrouw: Ling

Oud en Nieuw Straatfeest met Grupo Sabor!

Beste Vereniging leden,

Laten we samen het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar verwelkomen met een spetterend straatfeest op 31 december!

Datum: 31 december
Tijd: 17:00 – 22:00 uur
Locatie: Anlsostraat, Den Haag

Met trots kondigen we aan dat Grupo Sabor de avond zal vullen met de meest opzwepende muziek, zodat we samen kunnen dansen en genieten van de laatste uren van het jaar.

Wat staat er op het programma?

Live muziek van Grupo Sabor
Heerlijke hapjes en drankjes
Gezellig samenzijn met vuurkorven en feestverlichting
Een spectaculair vuurwerk om middernacht!

Zorg ervoor dat je erbij bent, want dit wordt een feest om niet te vergeten! Trek iets feestelijks aan, breng je dansmoves mee en laten we samen het nieuwe jaar beginnen met veel positieve energie en vreugde.

Tot op het feest!

Tijd om het verschil te maken

Onze lidmaatschap is een ondersteunde bijdrage om meer studenten te helpen zoals uw gezin.

• De maandelijks lidmaatschap is een lidmaatschap dat u maandelijks uw bijdragen kunt betalen via een automatische incasso.

• Bij de kwartaal lidmaatschap betaald u om de 3 maanden per automatische incasso. De bijdrage kunt u ook om de 3 maanden overboeken.

• Het jaarlijks lidmaatschap betaald u één keer per jaar per automatische incasso. De bijdrage kunt u ook in één keer te overboeken.

Kijk voor de activiteiten van de vereniging