(070)-22 30 217 info@verenigingabc.nl

Individueel zijn we een druppel. Samen zijn we een oceaan

Vereniging ABC gelooft dat gezondheidszorg een recht is, diversiteit een kracht en dat iedereen moet kunnen participeren in de economie.

Samen kunnen we zóveel doen

Wij van vereniging ABC beseffen ons goed dat wij in ons eentje, minder voor elkaar kunnen krijgen dan samen. Teamwork zitten in het DNA van Vereniging ABC.

Samen met onze partners en leden willen wij in regio haaglanden de deur openbreken voor onze jonge programmeurs, makers (Creators), artiesten, studenten, ondernemers en iedereen die zich tot op heden niet heeft kunnen ontpoppen.

Dec
2023

Ontdek Onze Gepersonaliseerde dienstverlening

In december van dit jaar hebben we vol trots een nieuwe handelsnaam toegevoegd aan onze vereniging. Deze verandering weerspiegelt onze voortdurende groei, evolutie en toewijding aan het versterken van de diensten die we aanbieden.

De naam “ABC Service Alliance” weerspiegelt niet alleen onze veelzijdige dienstverlening, maar ook onze nadruk op samenwerking en alliantie. Als vereniging blijven we streven naar uitmuntendheid in advies, administratieve ondersteuning, maatschappelijke betrokkenheid en het organiseren van culturele evenementen.

Deze nieuwe handelsnaam markeert een spannend hoofdstuk in ons verhaal en symboliseert ons voortdurend engagement om onze leden op innovatieve en waardevolle manieren te ondersteunen.

Dec
2023

Mei
2022

De officieële oprichting van Vereniging ABC

in Mei 2022 was het dan éindelijk tijd om Vereniging ABC officieel op te richten. Wij zijn klaar voor een revolutie en hierbij nodigen wij jullie uit.

Mei
2022

December
2021

Daadkracht tijdens covid-19

In December 2021 had heel Nederland en ook vereniging ABC te maken met een harde klap. Desondanks zijn wij onverbitterd doorgegaan met het tot stand brengen en realiseren van onze doel. Een vereniging van wereldklasse voor wereldburgers.

December
2021

November
2021

Het zoeken naar verbinding doormiddel van netwerkverbreding

In November 2021 zijn we opzoek gegaan naar partijen die onze missie en visie delen. Dit hebben we gedaan in o.a gebieden zoals Rotterdam, Regio Haaglanden en omgeving. Ook zijn we opzoek gegaan naar fondsen die ons kunnen ondersteunen bij het bieden van hulp aan onze leden.

November
2021

October
2021

Onderzoek

in Oktober 2021 waren we bezig met het onderzoeken van de huidige problematiek. Na dit onderzoek hebben wij ervoor gezorgd dat onze toekomstige leden terecht kunnen bij een divers scala aan specialisten die zich op ieder zijn/haar expertise hulp zullen bieden.

October
2021

Maart
2021

Een vereniging met wereldklasse

In maart 2021 zijn we samengekomen met één gezamenlijk doel. Een vereniging van wereldklasse voor wereldburgers.

Maart
2021

Word lid van onze vereniging

Uw steun is belangrijk

Teamwork is het vermogen om samen te werken aan een gemeenschappelijke visie. Wij zijn altijd opzoek naar partijen die met ons willen samenwerken.

ABC motto

Kleine dingen doen met grote liefde, zorgt ervoor dat we samen geweldige dingen kunnen ondernemen. Niet alleen maar gewoon samen. Dat is ABC.

Contact

(070) 22 30 217

info@verenigingabc.nl

Waldorpstraat 17 | 2521 AC Den Haag

Copyright © 2022 | Vereniging ABC | All rights reserved | Kvk 86250345 | Rekeningnummer NL24INGB 0675 8311 80

nl_NLDutch