Vereniging ABC

De enige vereniging
opgericht voor jou!

Onze samenleving wordt beheerst door wetten en regels die nodig zijn om ons land te besturen. Dit zorgt voor diverse uitdagingen voor zowel burgers, zorg en financiële instellingen. Vereniging ABC zorgt ervoor dat minderheden in Nederland krachtig worden. Wij hervormen gemeenschappen!

Wij zorgen voor onze leden in verschillende aspecten

Studeren in Nederland

Vereniging ABC helpt al jaren haar leden een geschikte studie te vinden. En met succes!

De vereniging zorgt ervoor dat nieuwe studenten uit het buitenland, alle begeleiding en ondersteuning krijgen totdat deze studenten op hun eigen benen kunnen staan.

Zo weet jij als lid van de vereniging dat je nooit alleen in het doolhof van het Nederlandse onderwijssysteem terecht komt

Vereniging abc foto’s

Werken in Nederland

Als je vanuit het buitenland in Nederland wilt komen werken, zijn er een aantal zaken die je voorafgaand dient te regelen.

Vereniging ABC helpt je zowel bij het vinden van een baan als bij de voorbereiding hiervan.

Vereniging ABC draagt zorg bij het vinden van dé werkplek voor jou. Wij kijken persoonlijk naar de mogelijkheden en kansen die er zijn.

Als vereniging hebben wij één hoofd focus

en dat ben jij!

Garry Ilina verenigingABC
Garimo Ilina verenigingABC

Een vereniging
dat opkomt voor ieder zijn recht.

Ik ben Garimo Ilina (44 jaar). Sinds 1996 ben ik woonachtig in Nederland. Vanaf het begin heb ik kunnen zien hoe oneerlijk het Nederlandse systeem kan zijn.

Vele jaren later zag ik dat dit systeem nog steeds niet werkt voor etnische minderheden.

Hierop besloot ik een vereniging op te richten. Dit moest in mijn optiek een vereniging zijn dat opkomt voor ieder zijn recht.

Dit alles met de focus op de begeleiding van etnische minderheden. En het verschaffen van de juiste informatie.